Werkwijze


Mijn naam is Peter Voerman (1959)

Ik ben een fotograaf met jarenlange ervaring en gespecialiseerd in het maken van fotoreportages en dans- en theater fotografie.
 
 Offerte op maat:
Natuurlijk krijgt u een offerte op maat: ofwel ik bereken u het aantal foto's dat u afneemt, of we spreken een uurtarief af. U kunt bij mij terecht voor langlopende fotoreportages en dans en theaterfotografie.

U hebt daarbij de keuze om de gemaakte foto's volledig in eigendom te krijgen voor vrij gebruik in b.v. folders, brochures, posters, jaarverslagen. Of u kiest ervoor om een eenmalige gebruikersovereenkomst op testellen. De gemaakte foto's kunnen dan door mij ook voor andere doeleinden worden gebruikt.

Dans, muziek en balletfoto's:
Foto's van dans of muziekvoorstellingen maak ik desgewenst door heel Nederland. Ik heb veel ervaring met het maken van fotoreportages bij voorstellingen en repetities met weinig licht. Ook zonder flitsen krijgt u zeer scherpe foto's.
Portretfoto's van dansers, muzikanten of leerlingen zijn natuurlijk ook mogelijk. U heeft al een fotoserie met 10 rechtenvrijefoto's (keuze uit meerdere foto's) voor € 400.

 

Ik maak geen huwelijksreportages en familiefoto's.  

 

(Na-) bestellingen

van mijn dansfoto’s via mijn Opyo website

Mijn foto's zijn ook te zien via 

Flickr

Redbuble (ansichten en posters)

Getty Images (Some photo's for sale)

 

Voor professionele afdrukken van mijn foto’s:

Foto op hout

Canvas Company  

Foto’s op glas 

Tuinposters


Fotoboeken te koop

Fotoboek "Cross your border in Nepal"

Fotoboek (2005) over jonge vrijwilligers uit Nederland die in Nepal kinderen uit arme families helpen via Stichting Veldwerk. Foto's en teksten.

De opbrengst van het boek gaat in zijn geheel naar Stichting Veldwerk.  

€ 12,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1
Bekijk mijn gepubliceerde boeken

Richtprijzen

 

Richt prijzen:
Voor reportage- reis- en dans fotografie. Foto's uit stock leverbaar! Ook via Getty Images
Fotografie biedt u veel mogelijkheden voor onder meer: Jaarverslagen, kalenders, folders, brochures, boekjes, websites, eindejaarsgeschenken, tentoonstellingen, presentaties voor beurzen e.d.

Vraag een offerte op maat passend bij uw wensen

Tarief voor opnamen:

Euro 50,00 foto's per stuk (groot formaat + voor websites)
Geschikt voor reportages van eenmalige gebeurtenissen.
Er worden geen verdere (reis-) kosten in rekening gebracht.

Foto's uit stock:
Vraag een offerte.
Mijn foto's zijn ook te koop via Getty Images (Oudeschool) en Red Bubble.com

Aflevering:
Foto`s worden altijd geheel afgewerkt en digitaal aangeleverd op USB stick in formaat naar uw keuze
Aflevering mogelijk in 2 formaten: voor web gebruik en/ of voor gebruik in folders/ brochures.
Foto's kunnen ook in hoogwaardige prints worden afgeleverd op fotopapier, canvas, tuindoek of glas. Prijzen en formaat mogelijkheden op aanvraag.


About me

Peter Voerman is een freelance fotograaf uit Drenthe/ Nederland. Hij is bekend geworden door de familiefoto's van zijn drie zonen (1986 - 2000). Een selectie daarvan verscheen in het fotoboek "De richting van je blik bepaalt de weg" (2000)

Vanaf 2000 heeft de fotograaf zich gespecialiseerd in de dansfotografie. Ook maakte hij in eigen beheer fotoreportages over ondermeer de jeugdzorg, portretten van tweelingen en over vrijwilligerswerk in Nepal.  Hij won verschillende internationale fotoprijzen en maakte 3 fotoboeken.

Peter heeft een groot archief met reis en natuur foto's. een deel van de foto's is verkrijgbaar via Getty Images en via deze website.  

 

Peter Voerman is a freelance photographer from the Netherlands (Drenthe in the north). He is known for his family portraits with his three sons. A selection of these photo's is published in the photobook "De richting van je blik bepaalt de weg" (2000).

Perter made als documantary series about the foster care, volunteers in Nepal, portraits of young TwinS, and ballet and dance.

He won several international prices and awards and me 3 photoalbums. His work is for sale through Getty Images.

 

Peter Voerman es un fotógrafo de Holanda bien conocido por su fotografía de familia. Fotografías de familia en una manera casual: En

estudio o en el lugar. Acontecimientos familiares, juegos de deporte, escuela de fotografía, cumpleaños, bodas .. Y de paisajes holandes.
También ha trabajado en tres periódicos en Holanda.Es un fotógrafo autodidacta
y siguió varias clases de fotografía con importantesreporteros holandeses.